Marsipangodis till påsk
Publicerat: 2013-03-15 Kl: 14:26:32 | I kategori: PåskAh marsipan! Det är ju så gott! Odense har en smaksatt figurmarsipan som finns att köpa i de flesta (större) matbutiker och som är perfekt att använda nu till påsk. Jag hade lite rester kvar efter att ha gjort lite cupcakesdekorationer och doppade dessa i choklad och dekorerade med lite strössel. Ett snabbt och enkelt tips på påskgodis med andra ord =)
Marsipangodis:
Marsipan
Choklad
Strössel
Olja
1. Knåda marsipanen mjuk.
2. Forma marsipanen till varlfri figur.
3. Smält chokladen och låt den svalan lite. Ha lite kokosfett eller en neutral olja, för att få en smidigare konsistens på chokladen.
4. Doppa marsipanfiguren och låt droppa av ordentligt.
5. Dekorera med strössel.
Förvara i kylskåp.
Kommentarer
Postat av: Emilia
Riktigt söta! Tyvärr är jag nötallergiker och kan inte äta marsipan :(
Svar:
Maria Lindgren
Postat av: Sara - Ensamstående mamma
Vad fiffigt :) Dock tycker jag inte om marsipan, men sonen älskar det.
Postat av: Ella
Åh så gulliga!
Postat av: Matilda
Vilka söta!
Postat av: Ana
Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
1 till 10.
Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg
Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.
Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.
Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!
Hälsningar
http://www.Fooduel.com
Trackback