Hallonmousse

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 10:52:20 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)

Hallonmousse:
~1 lager tårtfyllning

4 gelatinblad
225 g hallon
½ dl socker
1 msk vatten
3 dl vispgrädde

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 

2. Lägg hallon, vatten och socker i en kastrull och låt det småputtra i några minuter. Mosa hallonen mot kanten av kastrullen. Passera hallonen genom en sil.

3. Krama ur vattnet ur geltinbladen och blanda ner dem i hallonsåsen. Rör tills gelatinet har smält och låt såsen svalna.

4. Vispa grädden och blanda i den avsvalnade såsen. Låt stå i kylen några timmar innan den används i tårtan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0