Rårörda bär
Publicerat: 2011-11-09 Kl: 10:39:28 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)En väldigt enkel men god fyllning som passar lika bra i cupcakes som i tårtan. Går att göra med i stort sett alla bär. Receptet nedan är för färska bär, frysta bär behöver kokas upp innan de blandas med marsanpulvret.
Rårörda bär:
~1 lager tårtfyllning
200 gram bär
2 tsk marsanpulver
(ev lite socker)
1. Mosa bären lite lätt innan du blandar dem med marsanpulvret. Ha i lite socker om du vill ha lite sötare bär.
Rårörda bär:
~1 lager tårtfyllning
200 gram bär
2 tsk marsanpulver
(ev lite socker)
1. Mosa bären lite lätt innan du blandar dem med marsanpulvret. Ha i lite socker om du vill ha lite sötare bär.
Kommentarer
Trackback