Syrlig hallongrädde
Publicerat: 2011-10-03 Kl: 21:11:46 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)Jättegod fyllning som passar lika bra i tårtan som i cupcakesen! Jag vill inte ha grädden alltför söt och har därför i mer hallon och mindre hallonsylt.
Syrlig hallongrädde:
~1 lager tårtfyllning
3-5 dl grädde
2-3 dl frysta/halvtinade hallon
1-2 dl hallonsylt
marsánbehov efter behov
1. Vispa grädden hårt.
2. Tillsätt hallonsylt och hallon efter smak. Vispa tills hallonen mosats lite i grädden.
2. Om grädden är för lös så ha i lite marsánpulver och vispa tills grädden har önskad konsistens. Börja med lite pulver och ha i mer sedan om det behövs. Marsán sväller lite mer efter ett par minuter, så ha inte i för mycket på en gång.
Kommentarer
Trackback