


Geléhallonmousse
Publicerat: 2011-09-07 Kl: 16:18:31 | I kategori: FrostingsMousse eller fluff :)

Geléhallonmousse:
~10-12 normalstora cupcakes alternativt 1 lager tårtfyllning
60 - 80 gram geléhallon
3 dl vispgrädde
1. Klipp hallonen i mindre bitar.
2. Värm grädden och hallonen i en kastrull. Ha kastrullen på låg värme, grädden får absolut inte koka. Rör om emellanåt. När hallonen smält är moussen klar.
3. Ställ moussen kallt i kylskåpet i minst fem timmar, allra helst över natten. Vispa sedan upp den, så är den klar att användas.

Geléhallonmousse:
~10-12 normalstora cupcakes alternativt 1 lager tårtfyllning
60 - 80 gram geléhallon
3 dl vispgrädde
1. Klipp hallonen i mindre bitar.
2. Värm grädden och hallonen i en kastrull. Ha kastrullen på låg värme, grädden får absolut inte koka. Rör om emellanåt. När hallonen smält är moussen klar.
3. Ställ moussen kallt i kylskåpet i minst fem timmar, allra helst över natten. Vispa sedan upp den, så är den klar att användas.
Kommentarer
Trackback