White Chocolate Frosting

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 23:12:29 | I kategori: Frostings

White Chocolate Frosting:
~12 normalstora cupcakes

150 gram rumsvarmt smör
75 gram vit choklad
150 gram färskost, ex philadelphia
4 dl florsocker

1. Smält chokladen i micron eller över ett vattenbad. Låt svalna.

2. Vispa smöret med en hushållsassistent eller elvisp.

3. Blanda ner chokladen, osten och florsockret  och vispa ordentligt.

4. Fyll en sprits med frostingen och spritsa sedan ut den på cupcakesen.
Kommentarer
Postat av: giulia

hur får an frostingen hård så att den inte smälter ner?

2011-09-18 @ 08:14:50
URL: http://secretodeamor.blogg.se/
Postat av: Marias cupcakes

Viktigt är att chokladen ska ha svalnat innan den blandas med övriga ingredienser. Receptet innehåller ganska mycket florsocker, vilket är vad som gör frostingen "hårdare". Tycker man att den är för lös kan man ha i mer florsocker, men då blir den sötare oxå. Annars är det bara att ställa in den i kylskåpet en stund.

2011-09-18 @ 11:44:26
URL: http://mariascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0