Rårörda bär

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 10:39:28 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)

En väldigt enkel men god fyllning som passar lika bra i cupcakes som i tårtan. Går att göra med i stort sett alla bär. Receptet nedan är för färska bär, frysta bär behöver kokas upp innan de blandas med marsanpulvret.

Rårörda bär:
~1 lager tårtfyllning

200 gram bär
2 tsk marsanpulver
(ev lite socker)

1. Mosa bären lite lätt innan du blandar dem med marsanpulvret. Ha i lite socker om du vill ha lite sötare bär.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0