![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/ommaria_506dd6289606ee01c1b4e45f.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/kontakt_506dd66e9606ee0179c27ad4.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/cup_506dd67cddf2b329e3000871.jpg)
Rårörda bär
Publicerat: 2011-11-09 Kl: 10:39:28 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)En väldigt enkel men god fyllning som passar lika bra i cupcakes som i tårtan. Går att göra med i stort sett alla bär. Receptet nedan är för färska bär, frysta bär behöver kokas upp innan de blandas med marsanpulvret.
Rårörda bär:
~1 lager tårtfyllning
200 gram bär
2 tsk marsanpulver
(ev lite socker)
1. Mosa bären lite lätt innan du blandar dem med marsanpulvret. Ha i lite socker om du vill ha lite sötare bär.
Rårörda bär:
~1 lager tårtfyllning
200 gram bär
2 tsk marsanpulver
(ev lite socker)
1. Mosa bären lite lätt innan du blandar dem med marsanpulvret. Ha i lite socker om du vill ha lite sötare bär.
Kommentarer
Trackback