Kalas för en liten prinsessa

Publicerat: 2014-02-17 Kl: 20:36:22 | I kategori: Dessertbord | 10 kommentarer

Så blev det dags för min lilla prinsessa att fylla hela sex år och fira detta med ett prinseskalas tillsammans med sina vänner. Bara en sådan sak, att ha sina egna vänner. Sex år alltså, stora tjejen. Och i höst väntar förskoleklass, med allt vad det innebär. Men inte än, som tur är =)
 
 
 
 
Jag gjorde det lite lätt för mig den här gången och beställde alla tillbehör, som servetter och formar, från Partytajm samt köpte en färdig tårta! Jag vet, fy mig.. Så här i efterhand ångrar jag mig för det var inte den snyggaste tårta jag sett, men dottern blev nöjd och det är väl huvudsaken. Förutom tårta bjöds det på morotscupcakes, kolakakor, chokladbollar och matchande rosa marschmallows. Lite sådär lagom avancerat för att göra ett gäng sexåringar nöjda =)
 
 
 En liten bild på prinsessan själv =)
 
 

Om att blogga

Publicerat: 2014-02-01 Kl: 00:14:08 | I kategori: Baktankar | 14 kommentarer

Tårtan jag gjorde till mina döttrars födelsedagskalas förra året, vilken fortfarande är min favorit av alla jag har
gjort. Nu är det snart kalasdags igen och i år önskas det kalas med prinsesstema. Tårtans innehåll samt tips
på hur du gör rosetten samt fler bilder från kalaset hittar ni här och här.
 
 
Det blev ett litet uppehåll här, som ni säkert har märkt. Frivillig eller ofrivillig, jag vet faktiskt inte riktigt. En intensiv jobbmånad, mycket att fixa inför julen och en del tuffa händelser i mitt privatliv gjorde att en paus blev nödvändig. Och här någonstans kände jag att det är okey att ta en paus. Att få fokusera på annat ett tag.
 
Så det har jag gjort.
 
Jag har fokuserat på mig, på mina barn och på mina runtomkring. På att bara vara och uppskatta det jag har. Jag tror att sådant är viktigt. Att våga ta en paus emellanåt när allt känns lite överväldigande, för att så småningom kunna hitta tillbaka till där du vill vara. Och där är jag idag.
 
Jag har insett att denna blogg är min hobby och jag måste få låta den vara det. Det måste vara okey att inte ständigt uppdatera bloggen, besvara kommentarer och mail så snabbt som möjligt, skriva nya recept varje dag. Jag gör detta för min skull, för att jag tycker att det är roligt och för att jag tycker om att inspirera er. Och så måste det få vara. Jag får inte betalt för allt jobb och all tid jag lägger på bloggen och om jag inte tycker att det är roligt längre, varför ska jag då fortsätta lägga så mycket tid på den?

Men jag tycker om det jag gör. Och därför är bloggen kvar och kommer vara det.

Och jag är så tacksam, ska ni veta. Så innerligt tacksam. För att ni är kvar, trots att jag försvann ett tag. Och inte nog med det, så är ni dessutom fler nu som tittar in här för varje dag som går och som hittar till bloggens facebooksida. Det bevisar bara återigen att jag har världens bästa läsare.
 
Tack!
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar Blogglista.se länkkatalog Favoritlistan.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0