Syrlig hallongrädde

Publicerat: 2011-10-03 Kl: 21:11:46 | I kategori: Fyllningar (tårtor & cupcakes)

Jättegod fyllning som passar lika bra i tårtan som i cupcakesen! Jag vill inte ha grädden alltför söt och har därför i mer hallon och mindre hallonsylt.

Syrlig hallongrädde:
~1 lager tårtfyllning

3-5 dl grädde
2-3 dl frysta/halvtinade hallon
1-2 dl hallonsylt
marsánbehov efter behov

1. Vispa grädden hårt.

2. Tillsätt hallonsylt och hallon efter smak. Vispa tills hallonen mosats lite i grädden.

2. Om grädden är för lös så ha i lite marsánpulver och vispa tills grädden har önskad konsistens. Börja med lite pulver och ha i mer sedan om det behövs. Marsán sväller lite mer efter ett par minuter, så ha inte i för mycket på en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0