Geléhallonmousse

Publicerat: 2011-09-07 Kl: 16:18:31 | I kategori: Frostings

Mousse eller fluff :)



Geléhallonmousse:
~10-12 normalstora cupcakes alternativt 1 lager tårtfyllning

60 - 80 gram geléhallon
3 dl vispgrädde

1. Klipp hallonen i mindre bitar.

2. Värm grädden och hallonen i en kastrull. Ha kastrullen på låg värme, grädden får absolut inte koka. Rör om emellanåt. När hallonen smält är moussen klar.

3. Ställ moussen kallt i kylskåpet i minst fem timmar, allra helst över natten. Vispa sedan upp den, så är den klar att användas.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0