![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/ommaria_506dd6289606ee01c1b4e45f.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/kontakt_506dd66e9606ee0179c27ad4.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2858329/images/2012/cup_506dd67cddf2b329e3000871.jpg)
Buttermilk
Publicerat: 2012-08-11 Kl: 18:36:32 | I kategori: BaknyttigtI amerikanska recept används det ganska ofta en ingrediens som heter buttermilk. Det finns lite olika meningar till vad den svenska motsvarigheten är, men jag brukar göra en enligt följande:
2.5 dl mjölk
1 tsk citronjuice
Blanda citronjuicen i mjölken och låt stå i ungefär fem minuter. Klart!
Det går även att byta ut citronjuicen mot vinäger (eller filmjölk enligt vissa).
Kommentarer
Trackback