Hallonrutor i en ny variant
Publicerat: 2012-01-08 Kl: 20:17:12 | I kategori: CupcakesMarias Cupcakes finns även på Facebook, gå gärna in och gilla min sida!
Vilka fina cupcakes!! Ska absolut spara detta!!
Vad duktig du är på att baka! Jättefin blogg också, kram! :)
Äntligen har jag hittat en blogg som är intressant ! Jag verkligen älskar att baka när jag väl bakar. Och då brukar jag alltid lyxa till det med en massa dekorationer. Dock är jag inte världens bästa men jag vill så gärna lära mig mer och du verkar ju vara skit grym !! Hoppas du kan ge mig lite tips på hur man blir bättre och du har nu en till som läser din blogg ;) Kraaaam !
du borde göra skolebröd, det har de massvis av i Norge. En slags bulle som smakar lite som en semla, tror det beror på kardemumman. sen är de vaniljfyllning i mitten och kokosaktig sak på toppen. Tror det är kokos, florsocker och vatten balndanant :) HUR GOTT SOM HELST!
hur kommer det sig att du började baka? Själv har jag nyss köpt mig en cupcake-bok!
Gud vad gott allt ser ut. Mums! det bara vattnas i munnen :) Haha nu blir jag suger på att baka cupcakes :)
gud den ser så god ut! du är verkligen sjukt duktig på baka! :)
gud den ser så god ut! du är verkligen sjukt duktig på baka! :)
åååh låter jätte gott! dessutom var det en jätte bra idé, tack för tipset, ska testa under helgen ;)
hur får du frostingen att bli så bra? min blir alltid lös och rinnig och inte alls lika fina!!!
Åh det såg riktigt gott ut tyvärr är jag riktig klumpig i köket, några tips? :)
De ser supersmarriga ut!
det är första gången jag hittar hit, vilken fin blogg du har!
Apropå kokos så har jag gjort en tårta en gång som påminner om de här rutorna, i alla fall till utseendet. :) Kanske vore något för dig?
http://bliminjast.se/2011/august/kokostarta-american-style.html
Em: mät ingredienserna noga är ett tips. Blir frostingen för lös brukar man oftast (beror lite på vilken slags frosting det handlar om) kunna tillsätta mer florsocker alternativt ställa in frostingen i kylskåpet en stund. Vissa frostings ska man inte vispa för länge, då blir de oxå lite lösa i konsistensen.
Åhå, vad gott det ser ut!
Så gott! :)
De ser supersmarriga ut!
Kan man få receptet på dem!! För dom ser riktigt smarriga ut!!