White Chocolate Frosting
Publicerat: 2011-08-01 Kl: 23:12:29 | I kategori: FrostingsWhite Chocolate Frosting:
~12 normalstora cupcakes
150 gram rumsvarmt smör
75 gram vit choklad
150 gram färskost, ex philadelphia
4 dl florsocker
1. Smält chokladen i micron eller över ett vattenbad. Låt svalna.
2. Vispa smöret med en hushållsassistent eller elvisp.
3. Blanda ner chokladen, osten och florsockret och vispa ordentligt.
4. Fyll en sprits med frostingen och spritsa sedan ut den på cupcakesen.
~12 normalstora cupcakes
150 gram rumsvarmt smör
75 gram vit choklad
150 gram färskost, ex philadelphia
4 dl florsocker
1. Smält chokladen i micron eller över ett vattenbad. Låt svalna.
2. Vispa smöret med en hushållsassistent eller elvisp.
3. Blanda ner chokladen, osten och florsockret och vispa ordentligt.
4. Fyll en sprits med frostingen och spritsa sedan ut den på cupcakesen.
Kommentarer
Postat av: giulia
hur får an frostingen hård så att den inte smälter ner?
Postat av: Marias cupcakes
Viktigt är att chokladen ska ha svalnat innan den blandas med övriga ingredienser. Receptet innehåller ganska mycket florsocker, vilket är vad som gör frostingen "hårdare". Tycker man att den är för lös kan man ha i mer florsocker, men då blir den sötare oxå. Annars är det bara att ställa in den i kylskåpet en stund.
Trackback