Hur du smälter socker

Publicerat: 2012-08-12 Kl: 14:33:15 | I kategori: Baknyttigt

Pinned Image
Bildkälla: www.bakersroyale.com via pinterest.com
 
Denna bild visar på ett tydligt sätt vilken färg sockret ska få när du smälter det, för att använda till exempelvis en kolasås. Smält sockret på medelhög värme under omrörning, och när sockret har fått samma färg som mörk bärnsten, då är den klar!
 
How to melt sugar that can be used in caramel (for example). Boil at medium heat und stir, when it turns into amber it´s finished!
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: sabina mammastårtor

vilka underbara bilder du tar!

2012-08-12 @ 17:11:17
URL: http://www.mammastartor.blogg.se
Postat av: N

Men om d blir den mörkaste färgen smakar d inte bränt då?

Svar: Nej, sockret är inte bränt =)
Maria Lindgren

2012-08-16 @ 10:53:39
Postat av: N

Okej =) Tack tack

2012-08-16 @ 22:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mat och Dryck Blogg Topplista Mat & dryck bloggar länkkatalog Favoritlistan.se Blogglista.se Mat Matbloggstoppen
RSS 2.0